marți, 12 aprilie 2011

Partizan Crivăţ -Viitorul Sohatu 1-2



Primul meci jucat pe terenul din Crivat nu ne-a adus mult asteptata victorie cu toate ca spre deosebire de meciurile precedente am reusit sa mentinem suspansul pana aproape de final si cu putin noroc puteam obtine un punct.
Meciul a inceput cum nu se putea mai prost : accidentarea portarului titular Mihai Puica (Diez) a recidivat si acesta a trebuit sa fie schimbat .Catalin cel care l-a schimbat s-a descurcat bine dar ne-ar fi ajutat mult mai mult din teren...
Cu 5 minute inainte de pauza oaspetii ne-au pedepsit pentru ratarile noastre si au reusit deschiderea scorului asa ca am inceput repriza a doua cu handicap de un gol .In repriza secunda ai nostri au continuat sa rateze cateva ocazii clare apoi au reusit si egalarea dintr-un penalty acordat just de arbitrul partidei.
Cei de la Sohatu au simtit ca e loc de mai mult si pe fondul oboselii jucatorilor nostri au reusit sa marcheze golul victoriei in ultimele minute. Nu am mai avut forta necesara sa revenim si s-a terminat 2-1 .
A fost o partida mai buna decat ultimele jucate dar mai avem mult de munca pentru a putea pune probleme unei echipe ca Viitorul Sohatu , echipa care trage la promovare.

Juniorii au pierdut "la masa verde" cu 3-0 datorita unor probleme de organizare .

Un comentariu: