sâmbătă, 14 mai 2011

Am DEOMOLAT Podul (Pitarului) ! Partizan Crivat - Unirea AEK Podul Pitarului 4-1 (3-2 la juniori )


Ultimul meci din acest sezon si o noua victorie . Joc de pus in arhiva al Crivatului si victorii pe linie la seniori si juniori
Vreme frumoasa spectatori la datorie si fotbal de calitate la Crivat .
Se spune ca 'Victoriile aduc victorii ' acum intelegem si noi intelesul acestor cuvinte . Din pacate ne-am trezit pe finalul campionatului si nu a mai fost timp sa redresam situatia din clasament dar mai bine mai tarziu decat niciodata.
Seria de victorii cu Budesti si Luica a continuat si sambata iar "victima" s-a numit Unirea AEK Podul Pitarului echipa care in turul campionatului s-a distrat cu noi si ne-a batut cu 7-3.
De data asta PARTIZANII au fost jupanii ! Poate scorul nu reflecta intocmai realitatea din teren  , oaspetii ratand la 0-0 doua  situatii de singur cu portarul. , dar nici nu putem spune ca s-a pus vreun moment problema sa pierdem acest meci .
Din nou portarul nostru a fost in mare forma si a reusit o partida excelenta blocand atacatii de la Unirea in cateva situatii de 1 la 1 .Iar cand portarul a fost batut bara a fost de partea noastra . Oaspetii au marcat totusi meritat golul de onoare .
Ion (Smoala ) a marcat de  3 ori (2 goluri in prima repriza )  iar Grecu asa cum a promis inainte de meci a inscris si el un gol de efect.
A fost un final de sezon reusit din puncte de vedere al jocului si mai putin reusit din punct de vedere al clasamentului. Pentru un sezon de debut nu a fost tocmai rau .


Juniorii au terminat si ei acest retur tot cu o victorie dupa un joc bun . Pentru Crivat au marcat : Alin Capra  , Robert Bumbacaru si Alex Hrei.
2-0 dupa prima repriza si 3-2 la final.In poarta juniorilor a revenit dupa o accidentare care l-a tinut pe tusa etape bune titularul de drept Diez.Portarul nostru a avut o evolutie buna salvand cateva suturi bune ale oaspetilor insa nu a terminat meciul in teren nedorind sa forteze.Pe final pe fondul relaxarii oaspetii au marcat de 2 ori dar s-a terminat cu victoria PARTIZANILOR .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu