duminică, 31 mai 2015

Mai tari ca Pietroiu !( Partizan Crivat -Avantul Pietroiu 4-2 / juniori 6-0 )

Campionatul se apropie de final iar locul Crivatului din clasament nu este unul bun. Prinsa in lupta pentru evitarea retrogradării ,echipa noastră a avut meci greu acasă contra echipei Avantul Pietroiu . Aflați cu un loc mai sus in clasament oaspeții au venit hotărâți sa nu piardă.  
De la echipa noastra au lipsit mai multi jucatori de baza si am fost nevoiti sa folosim inclusiv cativa juniori . Dan si  Sami s-au descurcat foarte bine si au reusit un meci bun .

Meciul a început bine pentru Partizan si golgheterul Robert Bumbacaru a deschis scorul dupa o acțiune personala de toată frumusețea.  Jocul s-a echilibrat pe parcurs si oaspeții au reușit sa egaleze.  La pauză scorul a fost 1-1.


 A doua repriză a început prost pentru noi.La primul atac al echipei din Pietroiu apărarea noastră a cedat si scorul a devenit 1-2. A intrat in atacul nostru Nicu Ivan dar norocul i-a lipsit de data asta varful Crivatului ratand cateva ocazii de singur cu portarul


A fost momentul in care a ieșit la rampă fiul risipitor.  Revenit la echipă după o mai lungă absența Cristi Crăciun (Ociu) a facut unul dintre cele mai bune meciuri din cariera si a reușit sa întoarcă soarta meciului. Mai intai a reușit egalarea cu un sut plasat din careu pentru ca 10 minute mai târziu sa transforme superb in gol  o lovitura libera de la 20 metri.




Pe final George Stanciu (Joe) a marcat cu capul dupa o faza lucrată de Fane Dandu .Finalul a fost cu emoții oaspetii obținând un penalty aparat de portarul nostru care a avut si el o evoluție excelentă.  Am obținut 3 puncte muncite și meritate si ne păstrăm șanse pentru menținerea în liga a 4a.

 Meciurile următoare sunt foarte grele dar cu puțin noroc venit din jocul rezultatelor si cu efort maxim din partea noastra vom putea evolua si la anul in prima divizie a județului.










Trebuie mentionata si performanta echipei de juniori care bate tot si astazi a maturat pe jos cu tinerii din Pietroiu . S-au oprit la 6-0 si au reusit inca un meci de toata frumusetea. Returul a fost unul de senzatie pentru juniorii Crivatului acestia castigand  PE TEREN inclusiv cu echipa campioana a judetului  Calarasi : Manastirea .Chiar daca la comisie rezultatul a fost omologat 0-3 juniorii Crivatului au facut legea in acest retur !
Bravo baieti sunteti cei mai buni ! :)






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu