duminică, 13 aprilie 2014

Etapa surprizelor

Vineri : Steaua - Vaslui 0-1
Sambata : Granada - Barcelona 1-0  , Bayern - Dortmund 0-3
Duminica : Partizan Crivat - AS Belciugatele 1-2


Multe surprize in acest weekend in marile campionate ale lumii si in liga judeteana din Calarasi .
Dupa ce marii favoriti s-au incurcat rand pe rand jucatorii Crivatului au avut aceeasi soarta in meciul de acasa cu AS Belciugatele .

Meciul a fost foarte spectaculos cu multe faze de poarta si cate o eliminare pentru fiecare echipa.
Prima impresie a fost ca oaspetii au meritat victoria dar dupa ce am mai vazut o data meciul inregistrat lucrurile nu au stat chiar asa Din pacate pentru noi ratam foarte mult si asta se vede la sfarsitul celor 90 de minute .Oaspetii din 3 ocazii au dat 2 goluri , Crivatul a marcat o data din penalty , a avut 2 ratari din 3 metri cu poarta goala , o bara , 2 lovituri libere care au ratat de putin tinta o lovitura de cap care a trecut putin peste si inca 5-6 ocazii bune de gol.Echipa mai buna a fost Partizan Crivat echipa mai eficienta AS Belciugatele.

Am inceput foarte bine meciul Chelie a preluat frumos si l-a lasat pe portarul oaspetilor , Puscarie , fara reactie dar mingea a lovit bara .Robert nu a nimerit poarta din 2 metri iar Adi a reluat cu capul putin peste o centrare perfecta .Oaspeti au incercat ceva la un corner dar Diez a scos.Poenarul a tras bine din lovitura libera dar Puscarie a scos si el.
Crivatul a dominat prima repriza si golul a venit cum era si normal. Robert a scos un penalty pe care l-a si transormat .
In minutul 45 un fault aiurea la mijlocul terenului a dat posibilitatea oaspetilor sa centreze asa ca de ultima faza a reprizei .Apararea noastra s-a balbait si am intrat cu 1-1 la pauza .
In repriza a doua au intrat Joe , Narcis si Nicu Ivan in locul lui Dan, Adi Mitzu si Denis .
Cand toata lumea se astepta sa vada un inceput in forta al jucatorilor nostri cei din  Belciugatele au reusit sa marcheze repede cu o lovitura libera norocoasa pe care Diez sigur vrea sa o uite repede...
Golul marcat repede de oaspeti a taiat tot elanul Crivatului si nimic nu s-a mai legat pana la sfarsit . Ionut Bancu a fost aproape sa transforme o lovitura libera , Robert si Adi au mai ratat si ei si s-a termint 1-2 .

Una peste alta Belciugatele a castigat iar spectatorii au dat dovada de caracter si au aplaudat la sfarsit jucatorii pentru efortul depus chiar daca astazi nu a fost ziua Crivatului . Asa cum am scris si la inceput in acest weekend au pierdut echipe mult mai valoroase decat Partizanul , infrangerea face parte din joc.
Data viitoare ne luam revansa .Mai avem cateva meciuri grele dar putem sa invigem orice echipa din seria noastra.
 Castigam pana la sfarsit si le demonstram  tuturor ca  CEI MAI BUNI  SUNT DE LA CRIVAT !






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu