duminică, 30 martie 2014

Mai greu decat ne asteptam .Partizan Crivăț-Voința Nana 3-2 (1-1 pauză )

Vremea buna si forma excelenta a Crivatului au adus asistenta record la meciul de acasa al Partizanului.Spectatorii au plecat din nou bucurosi dupa inca o victorie a echipei noastre . De data asta nu am mai batut la scor de tenis , meciul a fost mult mai echilibrat si am obtinut victoria in ultimele minute.
Fara patru titulari indisponibili echipa noastra a trebuit sa se forteze serios pentru a obtine victoria si in cele din urma au reusit acest lucru.
Echipa din Nana a lasat o impresie foarte buna reusind un  joc mult mai bun decat locul pe care il ocupa in clasament.
Ai nostri au inceput bine si au deschis scorul prin Robert Bumbacaru dupa o faza frumoasa pentru care ar fi invidiosi si jucatorii din Liga 1.Oaspetii de la Nana au egalat repede si la pauza am intrat cu 1-1 .
In a doua repriza echipa noastra a inceput mai slab si dupa cateva ocazii ale oaspetilor salvate de portarul nostru Mihai Puica au reusit sa treaca in avantaj.
Robert a ridicat spectatorii in picioare cu trei ocazii de singur cu portarul ratate iar Dan si Diez si-au facut din nou datoria in aparare salvand cateva faze periculoase ale oaspetilor.
Vazand ca suntem condusi acasa cu 2-1 antrenorul nostru Ionut Puica a mutat periculos :l-a inlocuit pe Nicu Ivan cu Narcis Zamfir (foto) si l-a scos pe capitanul Adi Mitzu schimbandu-l cu Alex Hrei
Robert  a marcat golul egalarii care ne-a readus in meci dupa o faza la care au mai lucrat si Ionut Bancu.
Pe final Narcis a marcat golul victoriei si a declansat nebunia la Crivat !

Printre remarcati : Ionut Bancu la mijlocul terenului a avut din nou o evolutie excelenta , Robert pentru cele doua goluri si inca 5-6 ratari, Dan si Bebe in aparare care au dus greul astazi si bineinteles Casillas de la Crivat : Mihai Puica







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu