duminică, 16 martie 2014

Prea buni , prea ca la tara ! Partizan Crivat - Viitorul Mitreni 7-0

La primul meci pe teren propriu din acest retur echipa Crivatului a spulberat Viitorul Mitreni cu un sec 7-0 .
Vremea a fost buna pentru fotbal iar spectatorii nu s-au lasat invitati , mai bine de 100 de microbisti au incurajat echipa si au asistat la un spectacol pe cinste.
Oaspetii au rezistat un sfert de ora fara gol primit dar cam asta a fost toata rezistenta lor.Sansele de a marca vreun gol  erau foarte mici in fata celui mai bun portar din Calarasi , Mihai Puica ajutat de cea mai sigura aparare cu doar 14 goluri incasate in 15 meciuri.
 Si de aceasta data fundasii nostri Dan , Adi Mîţu si Poenaru ajutati de cateva intervenii spectaculoase ale portarului le-au anulat mitrenilor orice posibilitate da a marca.
Cristi Marinciu (foto) a deschis scorul pentru noi dupa o serie de ratari ale colegilor din atac  .
Costi Poenaru  a marcat golul al doilea cu o superba lovitura de cap si a stabilit scorul primei reprize.
Cu toate ca in repriza a 2-a vantul a fost de partea oaspetilor cei care au marcat au fost tot jucatorii de la Crivat .
Adi a reusit o dubla  si Cristi Marinciu inca 3 goluri care au dus scorul la 7-0 .
 Pe langa cele 7 goluri partizanii au mai ratat inca pe atat inclusiv un penalty . Evolutie scpectaculoasa a echipei noastre si spectatori multumiti de cele vazute.
De remarcat la acest scor este intreaga echipa dar in mod special Cristi care a reusit 4 goluri unul mai frumos ca altul , Adi cu actiuni in viteza si driblinguri spectaculoase , si bataiosul Joe care a facut legea la centrul terenului si din prea multa implicare s-a ales si cu un galben.
Au ramas datori pentru meciurile urmatoare Robert Bumbacaru care a ratat azi cat pentru tot returul si Adi Mîţu care a executat slab penaltyul





Doua din echipele care au batut cu 7:0 duminica :)


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu