marți, 25 martie 2014

Lucruri importante mai putin discutate


Dupa evolutiile foarte bune din ultima vreme suntem cu un pas in liga a 4a  trebuie si sa ne gandim serios la ce inseamna acest lucru .Costurile deplasarilor vor fi mai mari , trebuie sa avem echipa de juniori si mai sunt si altele .Echipa este pe primul loc si joaca un fotbal foarte frumos asta este meritul jucatorilor si al antrenorului dar oare numai al lor?
E adevarat suntem in liga judeteana nu in Champions League dar primul loc insemana cel mai bun indiferent de competitie .
Daca ne intoarcem putin in timp ne aducem aminte ca am inceput sezonul pe terenul din Radovanu si asta pentru ca gazonul a fost schimbat in vara iar bolovanii si pietrele scoase de acolo nu erau deloc incurajatoare.
Probabil ca am fi continuat mult timp la Radovanu fara ajutorul baietilor de la statia  de apa care au udat vara trecuta gazonul zi de zi mai ceva ca in gradinile de acasa Bebe Bolocan , Bebe Rosu , Mitus Prodan ,Sica Banica au fost responabili  zilnic cu aceasta activitate destul de solicitanta .

E vremea sa recunoastem si meritele oamenilor din umbra care nu joaca dar sustin moral material sau altfel echipa de fotbal :

Antrenorul Ionut Puica (Tzucu pentru prieteni) vine din Bucuresti weekend de weekend pentru a fi la datorie pe "banca" Crivatului si intr-un fel sau altul ii aduna si mobilizeaza  pe toti jucatori chiar daca unii nu au chef de deplasari mai lungi , se supara ca nu sunt titulari sau vin dupa o sambata seara luuuunga .

Titica Voinic  "managerul" nostru responsabil cu : transportul , asigurarea personalului medical meci de meci , organizare , si toate pregatirile  iniainte de meci

Primarul Ion Robu este alaturi de echipa inca de inainte de a obtine mandatul si   sunt sigur ca va ramane un apropiat  si de acum inainte.
Datorita implicarii sale serioase a in acest sezon probleme financiare chiar au fost rezolvate si sunt prespective incurajatoare pentru viitor.

Prestatia echipei de fotbal  din acest sezon se pare ca a ambitionat  autoritatile locale care se vad nevoite sa se ridice cel putin la acelasi nivel

Din discutiile purtate cu  Domnul Ion Robu am aflat ca :
La sedinta de Consiliu Local a fost discutata situatia terenului de fotbal .
Consilierii s-au oferit sa contribuie cu indemnizatia lunara pentru inceperea constructiei vestiarelor iar Marian Soare ,Consilierul Personal al Primarului  abitionat de aceasta propunere a promis implicarea si  suportarea tuturor costurilor pentru finalizarea din banii personali.

In iarna gazonul a primit ingrasamant si acest lucru se vede suprafata de joc fiind una dintre cele mai bune din Calarasi concurand serios cu altele din esaloanele superioare.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu