duminică, 4 mai 2014

In stil de mare echipa . Partizan Crivat - Unirea Spantov 8-0


Derbyul seriei A din judeteana de Calarasi s-a jucat la Crivat .
 Unirea Spantov a venit pe terenul liderului Partizan Crivat pentru a lua cele 3 puncte si a intra cu sanse reale in lupta pentru locul 1 .
Gazdele veneau dupa o serie de rezultate mai putin reusite : meci pierdut acasa cu Belciugatele si egal in deplasarea de la Plataresti.
Vestea buna pentru partizani a fost revenirea golgeterului Cristi Marinciu.La aceasta revenire s-a adaugat si forma buna a lui Marian si a compartimentului defensiv condus impecabil de portarul Mihai Puica .
Dupa ce am primit 5 goluri in ultimele 2 etape ne asteptam ca si astazi sa vedem un meci echilibrat cu goluri in ambele porti.
Costi Varela si Lamba s-au aparat foarte bine si oaspetii nu prea s-au apropiat de poarta iar la suturile de la distanta e greu sa-i dai gol lui Mihaitza cand e in forma maxima .
Si astazi s-a auzit de pe margine traditionalul Bravooo Mihaitzaaa!!!
Meciul a fost strans doar la inceput , Robert Bumbacaru a transformat impecabil o lovitura libera cu un sut la vinclu si a inceput nebunia.
Cristi Marinciu desi accidentat a intrat de la inceput pe teren si a dus scorul la 2-0 iar Marian a lamurit repede situatia cu golul al treilea
Partizanul a sufocat echipa oaspete si la pauza scorul era unul incredibil pentru spectatorii ajunsi mai tarziu la meci : 5-0 .
Cristi Marinciu a revenit cu o dubla , Marian a facut spectacol si a perforat poarta Unirii din Spantov de 4 ori iar Denis a marcat si el o data cu un sut care era sa bage portarul cu totu in poarta .
In repriza a doua s-au mai marcat 3 goluri .Tot Crivatul a facut spectacol :Marian de doua ori si Cristi au fost marcatorii iar rezultatul final unul neasteptat de bun 8-0 .

Rezultatul reda increderea baietilor nostri in fortele lor si spune multe despre valoarea echipei de la Crivat.
Urmeaza o deplasare grea la Ulmu dar dupa aceasta demonstratie de fotbal e greu de crezut ca mai putem pierde primul loc.

Miercuri avem meci acasa in CUPA cu Oltenita un meci special pentru noi pe care speram sa il castigam!







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu