miercuri, 7 mai 2014

Revansa amanata . Partizan Crivat - CSM Oltenita 9-10 dupa loviturile de departajare (4-4 dupa 90 min ,5-5 dupa prelungiri )

Cine a ajuns astazi la meciul din Cupa Judeteana disputat pe terenul de la Crivat intre Partizanul din localitate si echipa din Oltenita poate sa spuna ca a asistat la un adevarat spectacol fotbalistic.
Meciul a fost unul extrem de disputat cu rasturnari de situatie  prelungiri , lovituri de departajare si o gramada de faze spectaculoase.
Oltenita a inceput tare si a condus cu 3-0 . Costi Poenaru ne-a readus in joc dupa un corner bine executat si o lovitura de cap plasata perfect.La pauza scorul a fost 4-2 golul nostru fiind reusit de Denis dupa o centrare deviata in propria poarta de unul din aparatorii oaspetilor.
Repriza a doua a fost dominata de echipa gazda care a reusit sa mai marcheze de doua ori prin Marian si Robert Bumbacaru din penalty.
A fost 4-4 dupa 90 de minute si meciul s-a dus in prelungiri . In a doua repriza de prelungiri Adi a reusit executia meciului cu un gol in vinclu.La ultima faza a meciului  o decizie eronata a arbitrului a dat posibilitatea oaspetilor sa egaleze la 5 .
Loteria penaltyurilor a decis castigatoare echipa oaspetilor chiar daca portarul nostru Mihai Puica a scos incredibil o lovitura de pedeapsa .Echipele au mers cap la cap cu cate trei penatyuri transormate de fiecare parte .Mihaitza a salvat al patrulea penaty dar imediat Denis a tras mult peste si a ratat posibilitatea desprinderii. Penaltyul decisiv a fost ratat de Savu si astfel s-a terminat parcursul nostru in aceasta editie de cupa .
Pentru echipa noastra a marcat la loviturile de departajare : Marian, Adi , Costi Poenaru si Lamba .
Ramane sa ne luam revansa mult asteptata in fata Oltenitei data viitoare !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu