duminică, 31 august 2014

Partizan Crivat - Venus Independenta 1-5

Prima infrangere in acest campionat pentru echipa  noastra. Sambata am jucat cu cea mai buna echipa pe care a intalnit-o pana acum Crivatul .Cu fostii jucatori de Divizia A Turcu si Borbely titulari inca de la inceputul partidei Venus Independenta a venit hotarata sa castige cele 3 puncte.
Meciul a fost echilibrat in prima repriza .Oaspetii au marcat primii dar ai nostri au egalat repede printr-un super gol marcat de Adi de la mare distanta. Crivatul a reusit sa tina ritmul la inceputul jocului si chiar a avut cateva ocazii de a trece in avantaj dar tot oaspetii au fost cei care au marcat si au preluat conducerea cu 2-1 .
 Pe finalul primei reprize cei de la Independenta au beneficiat si de un penalty . Mihai Puica a fost inspirat si a salvat penaltyul iar toata lumea spera la scenariul din etapa trecuta cand am reusit sa invingem la Radovanu dupa ce echipa adversa a ratat un penalty.
La pauza scorul a fost 1-2 si am sperat intr-o minune in repriza a doua . Din pacate experienta oaspetilor si forma fizica mai buna si-au spus cuvantul si Crivatul a cazut fizic.Oaspetii au fost cei care au marcat castigand meciul  fara probleme. Robert, intrat pe final, a reusit faza meciului   un sut bomba de la 30 de metri care a lovit incheietura barelor dupa ce a driblat jumatate din echipa adversa.Paraschiv a ratat si el din 4 metri singur cu portarul si Crivatul a ramas cu un singur gol marcat intr-un meci in care era loc de mai mult.
Cu putina concentrare si o forma fizica mai buna am fi putut scoate un egal.Totusi trebuie sa fim fairplay si sa recunoastem ca Venus Independenta a fost echipa mai buna si pe final ar mai fi putut sa inscrie .





Echipa de juniori a Crivatului a suferit o infrangere categorica 0-11 peste care trebuie sa trecem cat mai repede.Fara multi titulari indisponibili tinerii nostri nu au avut nicio sansa in fata  echipei mult mai solide a celor din Independenta

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu