sâmbătă, 15 noiembrie 2014

I-am tocat marunt ! Partizan Crivat -"Borussia" Dor Marunt 3-1



Cu Ionut Puica revenit in stafful tehnic echipa noastra a reusit o victorie mare acasa impotriva Burussiei de Calarasi echipa din Dor Marunt. Dupa meciul pierdut etapa trecuta echipa noastra s-a ales si cu doi titulari suspendati : portarul Mihai Puica si Florin Fuerea.


In poarta a aparat astazi Titi care s-a descurcat bine reusind sa salveze cateva ocazii ale oaspetilor .
Au revenit la echipa cativa jucatori : tocmai din Mali in apararea Partizanului : Dan Topi .
Un om de baza la mijlocul terenului , cu o evolutie perfecta astazi  : Ionut Bancu iar in aparare a reintrat Lamba .
Meciul a inceput destul de prost pentru echipa noastra oaspetii deschizand scorul la prima ocazie in urma unei mingi balbaite in careul nostru.

Avantajul oaspetilor nu a durat prea mult Dan a recuperat excelent o minge , a pasat scurt la Joe care l-a deschis excelent pe dreapta pe Florin .Extrema noastra dreapta  a centrat perfect pentru Cristi Ociu acesta reluind  cu capul in poarta in stilul Cristiano Ronaldo .
Robert a adus echipa noastra in avantaj  dupa cateva minute cu o faza la indigo creata de cel mai bun om de pe teren astazi Ionut Bancu . 'Hagi' al nostru a reusit o serie de driblinguri care au ridicat publicul in picioare  centrare de pe dreapta si reluare  Robert cu capul in poarta .

Pana la pauza echipa noastra a mai ratat cateva ocazii prin Mirea ,Robert - lovitura libera scoasa greu de portar, Adi Mitu  cu o reluare pe spate aproape de vinclu si o foarfeca spectaculoasa executata de Paraschiv .Astfel dupa primele 45 de minute conduceam cu  2-1 .

In a doua repriza pe teren a jucat o singura echipa : Partizan Crivat . Ai nostri au reusit sa mai marcheze o singura data prin Ionut Mirea dar au ratat o gramada de ocazii care mai decare mai spectaculoase prin Robert ,Mirea si Paraschiv .
Meci bun facut de Partizan Crivat  astazi si 3 puncte meritate din plin.

Echipa de juniori a reusit cel mai bun meci din acest sezon si a facut spectacol incheind cu o victorie clara  7-1 (goluri : Codita 3 , Dodoasa 1 , Ciubuc 1 , Corco 1 si Dihoru 1 )









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu