luni, 22 noiembrie 2010

6-2 ca asa e in tenis !

O mica precizare... nu am jucat tenis .
In ultima etapa a turului Partizanul a inregistrat o noua infrangere categorica.Am abordat gresit aceasta partida de la Luica cu portarul titular de la juniori din primul minut (fortat si de accidentarea titularului de drept) .Greseala a fost fatala in minutul 20 scorul era deja 4-0 si meciul se jucase.Apararea are si ea partea ei de vina atacantii oaspetilor profitand din plin de forma slaba a fundasilor nostri .In aceasta situatie portarul titular , Diez , nu a mai rezistat pe banca si  a intrat intr-un picior pentru a opri macelul .A fost mult prea tarziu... dar meciul s-a echilibrat .Daca ar fi sa socotim : cu portarul titular in poarta scorul a fost 2-2  fara el ...0-4.
Si de parca nu ar fi fost suficiente cele mentionate mai sus ai nostri si-au permis si luxul de a rata 2 penaltyuri executate unul mai slab ca celalalt.Catalin si George Marcu au fost executantii iar portarul gazdelor "eroul" meritul sau fiind acela ca nu a plecat pe niciun colt iar jucatorii nostri au tras incet si pe centru.Altfel ar fi stat situatia daca marcam in aceste situatii.
Spre deosebire de meciurile trecute in care nu am reusit sa marcam , atacantii si-au facut datoria : dupa ce a obtinut primul penalty Nicu Ivan a reusit primul nostru gol dupa o pauza de 2 etape iar Dandu a marcat golul sau cu numarul 8 din acest tur dupa o actiune personala de toata frumusetea.
Diez s-a remarcat prin cateva parade spectaculoase dar s-a recunoscut invins de 2 ori si meciul s-a terminat 6-2.Un alt remarcat este si Vali Surcel care s-a descurcat bine pe partea dreapta luptand din tot sufletul pentru fiecare minge.Nu pot sa nu amintesc jocul dur al gazdelor in special al numarului  2  care a avut treaba mai mult cu picioarele jucatorilor nostri decat cu mingea.Prodan s-a ales cu un ochi vanat iar Catalin a stat mai mult pe jos .Arbitrul s-a temut sa arate cartonasul rosu bine meritat gazdelor si totul s-a terminat cu o noua infrangere.

Juniorii au pierdut cu 5-2 meciul cu tinerii de la Avantul Luica pentru noi marcand din nou Bogdan Trefas si Alin Capra.

AJF  Calarasi a hotarat prelungirea programului meciurilor cu inca 3 etape din retur astfel ca sambata vom juca la Radovanu pe terenul unde ne simtim ca acasa .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu