luni, 25 octombrie 2010

Meci bun contra liderului : Viitorul Sohatu - Partizan Crivăţ (0-3 rezultat la Comisia de Desciplina)

Update: 29.10.2010 Potrivit siteului obiectiv-online :
" La sfârşitul jocului însă, oficialii au fost constrânşi şi forţaţi de anumiţi indivizi care se învârt în jurul acestei echipe (Viitorul Sohatu )  să nu reţină licenţele unor jucători de la Sohatu, care au încălcat Legile Jocului. Pentru acest lucru, Comisia de Disciplină a anulat rezultatul de pe teren şi a omologat jocul cu 0-3 în favoarea echipei din Crivăţ " 


Liderul clasamentului seriei A , Viitorul Sohatu a intalnit pe teren propriu Partizan Crivăţ intr-un meci pe care gazdele l-au tratat ca si cum era dinainte castigat.
Lucrurile nu au stat chiar asa si Crivatul si-a vandut scump pielea .Chiar daca am pierdut cu 3-2 meciul a fost foarte echilibrat si cu putin noroc puteam obtine un punct .La pauza a fost 1-0 pentru Viitorul Sohatu.
Arbitrul a facut praf meciul reusind sa scoata din sarite pe toata lumea.Unul din golurile gazdelor a fost marcat din offside clar iar un jucator al Crivatului a primit cartonasul rosu exagerat ( in urma a doua galbene ambele luate pentru proteste, proteste mult mai putin agresive decat injuraturile gazdelor).
La sfarsit gazdele de la Sohatu au fost foarte aproape sa aplice o corectie brigazii de arbitri in cele din urma totul terminandu-se fara violenta.
Pentru echipa noastra a marcat Dandu ajuns la a 7 a reusita in acest sezon si Elber din penalty.
Un lucru imbucurator este prestatia echipei care creste de la meci la meci ceea ce speram sa duca la o victorie in urmatoarea partida pe care o vom juca pe teren propriu contra vecinilor de peste Arges : CS Budeşti


Juniorii nostri nu au rezistat prea mult la Sohatu si la pauza Viitorul conducea deja cu 3-1 .Pana la final tineri partizani au trebuit sa se recunoasca invinsi.
6-2 pentru Viitorul Sohatu a fost scorul final .Ambele goluri ale Crivatului au fost  marcate din faze fixe Narcis a reluat in plasa o minge respinsa de portar in urma unei lovituri libere iar Marcel a executat foarte bine o alta lovitura libera lasandu-l pe portarul de la Sohatu spectator.
Din pacate o alta faza frumoasa a Crivatului facuta de Mihai Ulezu : stop pe piept si pasa la Gruboi a fost ratata de putin de catre cel din urma .Cu mai multa atentie atat in aparare cat si in atac altfel ar fi decurs acest meci .In urmatarele partide asteptam mai multa concentrare de la juniorii Partizanului si mai ales noi victorii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu