luni, 11 octombrie 2010

Podul de piatra , nu s-a darmat :(

Cu un plus de moral dat de comisia de disciplina care a validat 3-0 pentru noi meciul disputat acasa contra celor din Mitreni (oaspetii nostri au inceput meciul cu un jucator de la alta echipa titular ) dar si cu o parte din titularii echipei plecati in concediu "prenatal" Partizan Crivăţ a sperat sa produca surpriza pe terenul din Podul Pitarului.Din pacate surpriza nu s-a produs si ne-am intors fara niciun punct atat la seniori cat si la juniori .
Meciul s-a desfasurat pe o vreme tocmai buna de ... numarat bani , ploaia de sambata taind din cheful jucatorilor si reducand semnificativ numarul spectatorilor care de obicei insotesc echipa noastra in deplasari.
Juniorii au pierdut cu 2-7 in urma unui joc destul de slab in care tanarul Alex Hrey a reusit un gol frumos cu capul dar nu a mai putut sa-si demonstreze valoarea si la echipa de seniori unde era mare nevoie de el.
Seniorii nu s-au lasat mai prejos si au pierdut cu 3-7 .
La asa scor nu prea sunt multe de spus dar nu pot sa trec cu vederea prestatia fluierasilor care au acordat un gol vazut doar de ei ( o minge care a lovit transversala si a cazut la 1 metru in fata liniei portii a fost transformata in gol).
Tusierul a indicat gol iar centralul a refuzat sa se deplaseze in careul nostru pentru a vedea urma lasata de minge in noroiul din careu.
Trecand peste tristetea infrangerii a fost un meci frumos cu multe faze si multe goluri in care trebuie sa-l remarc din nou pe portarul nostru , acest Rogerio Ceni de la Crivat care a marcat spectaculos din penalty asemenea jucatorului de la Sao Paolo.
Urmeaza meciul de pe teren propriu cu Platarestiul , meci pe care sper sa-l castigam !
Sper sa avem parte de vreme buna si multi spectatori care sa ne impinga spre o noua victorie .
Hai Partizan Crivăţ!

2 comentarii: