duminică, 17 octombrie 2010

Un punct muncit

Partizan Crivăţ a terminat la egalitate 0-0 meciul de acasa cu  Viitorul Plătăreşti 
In ziua  care a fost marcata de derbyul Romaniei : Dinamo - Steaua   , Crivatul a avut meci derby in seria A a campionatului judetean din Calarasi cu Viitorul Plataresti (mai multe imagini)



2 victorii si 5 infrangeri avea Partizanul pana la acest joc in timp ce oaspetii nostri se aflau pe locul 4 cu 4 victorii si 3 meciuri pierdute  .In toate partidele noastre  am avut goluri frumoase ,faze spectaculoase si o medie de aproape 5 goluri pe  meci iar oaspetii cu un golaveraj de 23 la 20 practicau de asemenea un joc spectaculos cu multe goluri .
Toata lumea prezenta astepta  multe goluri si de ce nu o noua victorie a gazdelor.
Socoteala noastra nu s-a potrivit si meciul s-a terminat fara ca vreuna din cele doua echipe sa marcheze.
Cu toate astea am avut parte de o partida  frumoasa fara incidente unde surpriza placuta a fost apararea care si-a spalat toate pacatele de pana acum.
Cu portarul Diez  in mare forma dar si cu o linie de fund betonata de  Dan Topi ,Ion Ciufu , Mihai Iepure si Penitza , Crivatul a obtinut 1 punct pentru care chiar a muncit.Platarestiul a sperat 90 de minute sa dea lovitura dar a ramas cu speranta.
Nici nu incepuse bine partida si oaspetii au obtinut o lovitura libera de la 20 de metri in chiar primul  minut.
Sutul care se ducea la vinclu a fost scos in stil de mare portar de Diez in uralele spectatorilor.In atac din pacate nu am reusit sa fructificam niciuna din ocaziile avute . Lovitura libera de la aproximativ 25 de metri batuta de Bumbacaru s-a oprit in zid iar sutul lui Prodan dintr-o pozitie dificila nu si-a atins tinta asa ca  la pauza a fost 0-0 .
In a doua repriza a intrat si golgeterul nostru Dandu ( 6 reusite  pana astazi )si meciul s-a mai animat dar sarjele din atac ale acestuia au fost oprite cu greu de catre oaspetii de la Plataresti .
S-a jucat intr-un ritm mai rapid decat in prima repriza dar din pacate nu am reusit sa inscriem.Oaspetii au creeat destule probleme insa Ciufu , Iepure si Dan (ajutat si de interventii din alt sport pe care-l stapaneste foarte bine ) au fost de netrecut.
Bara ne-a ajutat  si ea o data iar Diez ca in majoritatea meciurilor a fost  impecabil.
La inceputul meciului suporterii din Plataresti faceau pariuri daca ne vor bate la 4 sau 5 goluri diferenta  ,insa  la sfarsit s-au vazut nevoiti sa se multumeasca cu 1 punct.
Am avut parte de un arbitraj foarte bun atat din partea centralului cat si a celor 2 tusieri care merita si ei felicitati.
Ca o concluzie am reusit in sfarsit sa imbunatatim jocul in aparare unde pasele fundasilor nostri s-au legat foarte bine astazi .Sper ca fundasii sa-si continue evolutia in aceeasi nota iar mijlocul si atacul nostru sa-si faca mai bine datoria.

Juniorii au pierdut din pacate meciul pe care l-au inceput foarte bine.A fost 1-0 pentru noi la pauza prin golul marcat de Robert dar am pierdut in cele din urma cu 1-2 golul victoriei oaspetilor fiind marcat in ultimele minute ale meciului.

Urmeaza o deplasare grea la Sohatu unde putem spera la un rezultat bun  daca vom continua sa ne aparam ca astazi iar contra-atacul va functiona mai bine.

Rezumat prima repriza :

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu