miercuri, 27 octombrie 2010

Amical cu Argesul Hotarele

Duminica 24 octombrie 2010 la ora 13.00 a avut loc un meci amical intre Argesul Hotarele si Partizan Crivat .Pe o vreme ideala de fotbal , Partizan Crivat s-a deplasat in comuna vecina  pentru un meci de pregatire contra gazdelor din Hotarele . Pentru echipa noastra au jucat doar cativa titulari deoarece multi au fost obositi dupa meciul de la Sohatu dar mai ales dupa seara de sambata .Pe langa titulari au fost folositi si jucatorii care au prins mai putin echipa , juniori sau alti jucatori aflati in probe.
Alexandru - George Marcu , Dan Topi , Ilie, Aurel  -Ion Ciufu , George Prodan,  Tzucu - Cornel , Paul , Robert
Pentru noi au marcat Ion Ciufu cu capul si Tzucu cu un sut bomba de la 20 de metri dupa o pasa decisiva primita de la Cornel :)
Marcati destul de mult de noaptea de sambata care nu a fost folosita tocmai pentru odihna jucatorii celor doua echipe nu s-au omorat cu efortul fizic dar cu toate astea meciul a fost unul disputat si destul de echilibrat .
Gazdele au reusit sa se impuna in cele din urma cu 4-2 cu toate ca Partizanul a dominat cea de a doua repriza.
A fost un bun prilej de miscare si de antrenament pentru cei care si-au dorit sa joace si daca vremea ne va permite ar fi foarte bine sa mai organizam astfel de meciuri

3 comentarii:

  1. Liga 4 / Sohatu pierde la masa verde!

    www.sportcalarasean.ro

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte buna cronica de meci. Era excelenta daca avea si componenta echipelor si mai ales numele observatorului. A aparut pe sportcalarasean.ro dar si in saptaminalul "Argument".
    Pe site sunt pozele cu seniorii si juniorii. Ne/ar interesa nominalizarea celor din fotografii ]n sensul: de le stinga la dreapta sus ... jos ... Ori le publici pe site, ori le trimiti pe sportcalarasean@gmail.com. Mai astept comentarii de la jocuri.

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc , incerc sa completez cu mai multe detalii pe viitor

    RăspundețiȘtergere